Çatak Kaymakamı, mahalle ziyaretlerine başladı

Güncelleme Tarihi:

Çatak Kaymakamı, mahalle ziyaretlerine başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 16:46

Çatak Kaymakamı, mahalle ziyaretlerine başladı

Haberin Devamı

ÇATAK,(Van)-(DHA)-VAN'ın Çatak ilçesine 2 ay önce atanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, kurum amirleriyle birlikte mahalle ziyaretlerine başladı.

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Türkmen, vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek ve sorunlarını dinlemek için  ilçedeki kurum amirleriyle birlikte mahalle ziyaretlerine başladı. İlk olarak Bilge Mahallesi'ni ziyaret eden Türkmen, mahalle ilkokulunda eğitim gören  öğrencilerle bir araya gelip sohbet etti. Türkmen, daha sonra ilçe müftülüğü tarafından açılan Kuran kurslarını ziyaret edip, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Kaymakam Türkmen, görev süresince uzak-yakın ayrımı yapmadan bütün mahalleleri ziyaret edip, vatandaşların sorunlarını dinleyeceğini söyledi.Türkmen,"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ve yardımları ile iki yılda çok güzel hizmetler olmuş. Gelecek yıl yol genişletme çalışmaları devam edecek. Parke taşı olmayan yerlere,parkı taşı döşemeye devam edeceğiz. İşler yapıldıkça Çatak her geçen gün daha gelişip güzelleşecek. Hedefimiz,ilçemizin eğitim çıtasını yükseltmek.Bilgi mahallemizdeki anasınıfı öğrencileri Montessori eğitim tekniği ile eğitim alıyor. Ayrıca öğrencilerimize anasınıfından itibaren İngilizce eğitim veriyoruz. Ortaokul öğrencilerimize de robot yapmayı öğretiyoruz."dedi.
Mahalle Muhtarı İsa Urut ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Kaymakam beyin kurum amirleri ile yapmış olduğu mahalle ziyaretinden çok memnun kaldık. Vatandaşlar kendi istek, taleplerini ve sıkıntılarını dile getirdi. Kaymakamımız ilgili kurum amirlerine çözüme kavuşturulması için gerekli talimatları verdi. Allah devletimize zeval vermesin."diye konuştu.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!