AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Dr. Suna Erdinç:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Dr. Suna Erdinç:
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 11:03

AK PARTİ VAN MİLELTVEKİLİ ADAY ADAYI SUNA ERDİNÇ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Aday Adayı Dr. Suna Erdinç, ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündem ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdinç, “Bugün birlik ve beraberlik yemini etme günüdür” dedi.
Özsüt Cafe’de ulusal ve yerel medya mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Dr. Suna Erdinç, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Van ziyaretlerinin herhangi bir seçim kampanyası ya da oy isteme kampanyası olmadığını ifade eden Erdinç, “Bu bir seçim kampanyası, bu bir oy isteme kampanyası ya da bu bir rozet takma hevesi değil. Birlik ve beraberlik yemini etme günüdür. Bu gün, hep beraber bu kaoslu ortamdan çıkacağımız; barış, huzur, refah ve tekrar güneşli günler için gayretlerimizi göstereceğimiz gündür” dedi.
Kadınların artık siyasette var olması gerektiğinin altını çizen Erdinç, “Kadınların farklı bir bakış açısı var. Biz, anne olduğumuz için her zaman barış ve huzur anlamında çok daha fazla gayretlerimiz oluyor. Bu birlik ve beraberlik mücadelesinde, kadının desteği olmadan bir yol almamız mümkün değildir. Analarımız, gelinlerimiz, genç kızlarımız artık ağlamasın. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti gösterelim. O parti, bu parti, o düşünce diye herhangi bir görüş ayrılığına gerek yok. Hepimiz bu zorlu süreci bir arada, el birliği ile halledelim. Çünkü bizim memleketimiz, ülkemiz her şeye değer. Hepimiz kardeşiz. Biz burada etnik kimlik, dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin sadece memleketimize faydamız dokunsun istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Bir gazetecinin, ‘Cizre’de yaşanılan olayları ve inanların kokmasın diye ölülerini buzdolaplarında muhafaza etmelerini nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusu üzerine Erdinç, “PKK ayrıdır, Kürt ayrıdır. Her PKK’lı Kürt değil, her Kürt’te PKK’lı değildir. Bizim burada bu ayrımı yapmamız gerekiyor. Kayıplar bizim kayıplarımızdır. Biran önce herkes gereğini yapmalıdır. Herkesin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.
Toplantının ardından Erdinç, tüm katılımcılara karanfil verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!