Yaşlıları Evlilik Vaadi İle Kandıran Kadın Yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Yaşlıları Evlilik Vaadi İle Kandıran Kadın Yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 16:33

UŞAK’TA YAŞLI VE EMEKLİ VATANDAŞLARI EVLİLİK VAADİ İLE KANDIRIP BİRÇOK ZİYNET EŞYASI İLE KAÇTIĞI İDDİA EDİLEN DOLANDIRICI KADIN YAKALANDI.

Uşak’ta yaşlı ve emekli vatandaşları evlilik vaadi ile kandırıp birçok ziynet eşyası ile kaçtığı iddia edilen kadın, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Uşak’ta dokuz ayrı dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.T. isimli kadın ve yanında yine aynı suçlardan sabıkalı A. S. isimli kadın ile birlikte Uşak Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Polisin yaptığı çalışmada A. T.’ nin yaşlı ve emekli vatandaşları evlilik vaadi ile kandırıp birçok ziynet eşyası ile kaçtığı bu yöntem ile 2008 yılında Banaz’da, 2009 yılında Uşak’ta üç kez, 2014 yılında Kütahya ili Hisarcık ilçesinde, Isparta ili Sal beldesinde, Aydın ili Nazilli ilçesinde, Burdur ili Bucak ilçesinde, Denizli ilinde dolandırıcılık olaylarına karıştığı tespit edildi. A.T. isimli kadın çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A. S. isimli kadının aranması olmadığı için serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!