Vali Kocabıyık'tan uygulama noktalarına koronavirüs teftişi

Güncelleme Tarihi:

Vali Kocabıyıktan uygulama noktalarına koronavirüs teftişi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2020 22:23

Vali Kocabıyık'tan uygulama noktalarına koronavirüs teftişi

Haberin Devamı

Feyzi DAVULCU/UŞAK, (DHA)- UŞAK Valisi Funda Kocabıyık, İzmir-Ankara karayolu üzerindeki polis ve jandarma uyguluma noktalarında yapılan Covid-19 denetimlerini teftiş etti.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, İzmir-Ankara karayolu üzerinde, polis ve jandarma uygulama noktalarında yapılan koronavirüs denetimlerini teftiş etti. Çeşitli incelemelerde bulunun Vali Kocabıyık, uygulama noktasında bulunan sağlık ekiplerini, durdurulan araçlardaki vatandaşların ateşlerini ölçerken gözlemledi.  İncelemeleri sırasında vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafenin korunması ve zorunlu haller dışında sokağa çıkılmamasıyla ilgili uyarılarda bulunan Vali Kocabıyık,"Vatandaşlarımızın kişisel hijyen tedbirlerini almalarının yanı sıra genel manada alınan tedbirlere uymaları önemli. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Salgın sürecinde vatandaşımızın olumsuz bir durum yaşamaması için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu dönemde fedakârca ve sabırla görev yapan sağlık, emniyet, jandarma personelimiz ile alanda çalışan diğer kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum." dedi

İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç'tan denetimlerle ilgili bilgi alan Kocabıyık,"Son 10 gün içinde yaklaşık 124 bin araç ve bu araçlarda seyahat eden 240 bin vatandaşımız kontrol edildi. Ekiplerimiz seyahat kısıtlaması getirilmeyen vatandaşlarımızın ateşlerini ölçüyor, değişik illerden gelen vatandaşların izin belgelerini kontrol ediyor. Olabildiğince hızlı şekilde 24 saat esasıyla kontrolleri yapan ekiplerimize teşekkür ediyorum, tedbirler hepimizin sağlığı için" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!