Uşak’ta Elçin Şahal’ın Resim Sergisi Beğeni Topladı

Güncelleme Tarihi:

Uşak’ta Elçin Şahal’ın Resim Sergisi Beğeni Topladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2015 11:41

UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA RESSAM ELÇİN ŞAHAL’IN RESİM SERGİSİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ. SERGİ, PROTOKOL ÜYELERİNİN VE SANAT SEVERLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI.

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ressam Elçin Şahal’ın resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Sergi, protokol üyelerinin ve sanat severlerin beğenisini topladı.
Her ay onlarca farklı sanat etkinliğini kente getiren Uşak Belediyesi son olarak Uşaklı Ressam elçin Şahal’ın “Yağmurun Kanatlarında” isimli sergisini sanatseverlere sundu. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen serginin açılışına Uşak Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve sanata gönül veren vatandaşlar katıldı.
Serginin açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sanatın her dalının Uşak’ta sevilmesi için çaba verdiklerini belirtti. “Bu kapsamda birçok sanat etkinliğini titizlikle değerlendirip kentimizde hemşehrilerimizin beğenisine sunuyoruz” diyen Cahan, “Uşak’ta sanatın her dalının sevilmesi ve vatandaşlarımızın beğenisine sunulması için ilgili birimlerimizce çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2015 yılında da bu düşünceler ile sanat ile ilgili aktivitelerle dolu günler yaşamaya devam ediyoruz. Daha yılın yarısı olmadan yüzlerce etkinliği hemşehrilerimize sunduk ve bu konuda beğeni kazandık. Bunun yanında yaptığımız etkinliklerde de vatandaşlarımızın düşüncelerini önemseyen bir yapıda politika izledik. Bundan sonra da bu düşünceler ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Sanatçı Elçin Şahal ise kendi memleketinde böyle bir sergi açmanın mutluluğunu yaşadığını iletirken, “Uzun yıllar sonra kendi memleketime eserlerimle gelmenin heyecanını yaşıyorum. Hemşehirlerim ile bundan sonra daha sık bir araya gelmek isterim. Bana bu fırsatı veren Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ederim” ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!