Uşak’ın Devleri Sezon Önü Valiyi Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Uşak’ın Devleri Sezon Önü Valiyi Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2015 11:21

Uşak Sportif'in Vali Seddar Yavuz'u ziyareti

Uşak Sportif Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ozan Bulkaz ve Genel Menajer Fatihan Erdoğan’ı makamında kabul eden Vali Seddar Yavuz yeni sezonda başarılar diledi.
Takıma verdiği destekten dolayı Vali Yavuz’a teşekkür eden Baş Antrenörü Ozan Bulkaz, “Yeni sezon hazırlıklarına tam takım olarak başladık. Üçüncü yılımızda play-off’u hedefleyen güçlü bir takım kurmayı başardık. İstekli bir ekip olarak lige renk katmak ve başarılı olmak istiyoruz. Umuyorum taraftarımızın desteği ile bunu başarırız. İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bize verdikleri desteklerinden dolayı Sayın Valimiz Seddar Yavuz’a teşekkür ederiz” dedi.
Vali Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Uşaksportif Basketbol takımımız ilimizi basketbol süper liginde başarı ile 3 sezondur temsil ediyor. Yönetimi ve oyuncularıyla Uşaklı basketbol severlerle bütünleşmiş takımımızın, finansal meseleleri çözülmüş, sponsor desteği sağlanmış bir şekilde yoluna devam edeceği ve üçüncü yılında play-offa kalacağına inanıyorum. Valiliğim olarak ilimizin başarılı takımının her zaman arkasındayız, gereken desteği sağlayacağız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!