Uşak 'Genç Kuşak Fest' için gün sayıyıor

Güncelleme Tarihi:

Uşak Genç Kuşak Fest için gün sayıyıor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2022 10:04

Uşak 'Genç Kuşak Fest' için gün sayıyıor

Haberin Devamı

UŞAK, (DHA) - UŞAK Belediyesi tarafından 'Bir Gençlik Projesi' sloganıyla hayata geçirilen Genç Kuşak Topluluğu, Genç Kuşak Fest'e hazırlanıyor. 3 gün boyunca, Atapark'ta gerçekleşecek olan festival programında, birbirinden farklı ve heyecanlı etkinliklerin yanı sıra; konser ve söyleşiler yer alacak. 14-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte, üniversitelerin vize haftasından yeni çıkan gençlerin, final dönemlerine hazırlanırken moral ve motivasyon depolaması hedeflendiği bildirildi.

Festival, ilk günü olan 14 Mayıs'ta şehrin merkezinde yer alan İsmet Paşa Caddesi'nde gerçekleşecek kortej yürüyüşüyle başlayacak. Saat 16.00'da Eski Belediye önünden hareket edecek olan jonglör, maskot kostümlü animatörler ve çeşitli topluluk grupları, etkinlik alanı Atapark'a kadar yürüyecek. Kalabalığın Atapark'a ulaşmasının ardından festivalin resmi açılışı, Sosyal Medya Fenomeni Halil Söyletmez'in katılımıyla gerçekleşecek söyleşide yapılacak.

ADRENALİN DOLU GÖSTERİLER  
Açılışın ardından saat 18.00'de Karizma Show Grubu'nun gerçekleştireceği Basket Show, festivale renk katacak. Heyecan paramotor gösterisi ile devam edecek. Uşak semalarında uçan bir paraşütçü, gökyüzünde gösteri sunacak. Genç Kuşak Fest'te, saat 19.00'da da bir FlyBoard gösterisi gerçekleşecek. Gençliğin Merkezi Kule Altı'nın yanında yer alan süs havuzunda bir akrobat tarafından su dansı sunulacak.

USDEM VE EYPİO MÜZİĞE DOYURACAK
Genç Kuşak Fest'in birinci günü akşamı, saat 19.30'da başlayacak Uşak Üniversitesi Dans Etkinlik ve Müzik Topluluğu (USDEM) konserinin hemen ardından, kendine has yorumuyla rap müziği hemen her kitleye sevdiren Eypio, 21.00'da sahneye çıkacak.
Genç Kuşak Fest'in ikinci günü, festival alanında, Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen; kadından gençliğe, sağlıklı yaşamdan sosyal dayanışmaya kadar birçok alanda faaliyet gösteren birimlere ait stantlar açılacak.

SANATSAL VE SPORTİF FAALİYETLER BU FESTİVALDE BULUŞACAK
Halk danslarından modern danslara, DJ performanslarından çeşitli sahne şovlarına kadar pek çok etkinliğin gerçekleşeceği 15 Mayıs tarihinde ayrıca, gençlerin bir renk cümbüşü içerisinde doyasıya eğleneceği ColorFest de festival alanında olacak. Saat 17.00'da başlayacak ColorFest'in ardından saat 21.00'da, son zamanlarda şarkıları ve sahne performansıyla Derya Uluğ, sevenleriyle buluşacak.
Festivalin son günü olan 16 Mayıs'ta da her biri birbirinden keyifli ve heyecan dolu sportif faaliyetler, çeşitli yarışmalar ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra; saat 15.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nin karşısında yer alan Uşak Etkinlik Alanı'nda drift gösterisi gerçekleştirilecek.

BÜYÜK FİNAL KONSERİ SEFO'DAN
Finale sayılı saatler kala, saat 19.00'da, Uşak Belediyesi Kent Orkestrası sahne alacak. Saat 21.00'a kadar sürecek olan konserin ardından mikrofonu müzisyen Sefo devralacak. 'Bilmem mi' ve 'Affettim' gibi şarkılarıyla gençlerin gönlünde taht kuran Sefo, bu dev festivalin kapanış konserini de gerçekleştirmiş olacak.

BÜYÜK ÖDÜLLER VE SÜRPRİZ HEDİYELER SAHİPLERİNİ BULACAK
Genç Kuşak Fest aynı zamanda; ayak tenisinden mini tekne yarışmasından dart turnuvasına, yarışmalarından çeşitli spor müsabakalarına kadar her alanı kapsayacak. Takım oyunları alanında düzenlenen turnuvaların kazananlarına, çeşitli para ödüllerinin de verileceği festivalde ayrıca; geçtiğimiz günlerde @genckusak64 adlı Instagram hesabından gerçekleştirilen çekiliş aracılığıyla hediye edileceği duyurulan teknolojik ürünler de sahiplerine ulaştırılacak.
Etkinlik hakkındaki tüm detaylara ve ayrıntılı bilgilere Genç Kuşak'ın Facebook, İnstagram ve Twitter'da yer alan sosyal medya sayfalarından ulaşılabileceği belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!