Sivaslı Yolunda Kamulaştırma Sorunu Çözüldü

Güncelleme Tarihi:

Sivaslı Yolunda Kamulaştırma Sorunu Çözüldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2015 21:08

Uşak Sivaslı karayolunun yapımının devamı için gerçekleşen toplantı.

Uşak Valisi Seddar Yavuz, kamulaştırma bedellerinde uzlaşma sağlanamaması nedeniyle çalışma yapılamayan Uşak-Sivaslı yolundaki sorunların çözüldüğünü ve en kısa sürede çalışmaların başlayacağı müjdesini verdi.
Karayoları 2. Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde yer alan Uşak - Sivaslı - (Denizli - Çardak) yol ayrımı yolu inşaat çalışmalarının kamulaştırma yapılamadığı için durduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, “Başkanlığımda, mülk sahipleri, Karayoları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve ilgili kurum amirleriyle gerçekleştirildiğimiz toplantıda Uşak - Sivaslı yolundaki sorunun çözülmesi için görüş alış verişinde bulunduk. Sık sık ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının meydana geldiği, ayrıca ani sağanak yağışlarda sel baskınlarının yaşandığı bu yolda mülk sahiplerinden özveride bulunmalarını ve yol inşaatının devam etmesi için gerekli olan muvafakatnameleri vermeleri konusunda yardımcı olmalarını istedik ve talebimize olumlu cevap aldık. Mülk sahiplerimiz Galip Dalkılıç, Veli Mersin, Ferit Çolak ve Halil Çoban yargıya intikal etmiş hakları saklı kalmak üzere yol inşaatının devam etmesi için gerekli olan muvafakatnameleri verdiler. Kendilerine bu özverili davranıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Yol inşaatının başlaması konusunda gerekli talimatların verildiğini belirten Vali Yavuz, “Yol çalışmasını yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Valiliğimizce inşaat aşamaları bizzat takip edilecektir. Göstermiş oldukları özveriden dolayı mülk sahiplerine tekrar teşekkür ediyorum. Yolun tamamlanmasıyla Uşak halkının daha güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlayacağımıza inanıyor, can ve mal kayıplarının yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!