Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2014 20:07

- Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "Bu kadar çok sorunla uğraştığımız bir dönemde kazandığımız için mutluyum" - Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Markovic: "Oynadığımız oyundan genel olarak memnun değilim"

Haberin Devamı

UŞAK (AA) - Beko Basketbol Ligi'nde sahasında Trabzonspor Medical Park'ı mağlup eden Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "Bu kadar çok sorunla uğraştığımız dönemde kazandığımız için mutluyum" dedi.

Ozan Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sözlerine oyuncularını tebrik ederek başladı.

Zorlu bir dönemden geçtiklerini ifade eden Bulkaz, "Bu kadar çok sorunla uğraştığımız dönemde kazanmak önemliydi. Bildiğiniz gibi Carter'in ismi başka bir takımla anılıyor, transfer yasağımız var. İşimize motive olmak zor oldu ama her şeye rağmen saha içinde yüreğimizi koyduk ve kazandık" diye konuştu.

Çok iyi işler yaptıkların hep söylediğini hatırlatan Bulkaz, şöyle devam etti:

"Hiçbir destek almadan Türkiye'ye model olduk. Bu oluşum ne satın alınarak ne de önemli bir sponsor desteğiyle yapıldı. Geçen hafta hakemlerle ilgili serzenişte bulunmuştum, hakem hataları bu hafta da aleyhimize yapıldı. Artık bunları dile getireceğiz, bizim için bu iş çok kıymetli, savaşacağız. Uşak'ı en iyi yere getireceğiz."

Haberin Devamı

Uşak Sportif oyuncusu Sertaç Şanlı da iyi mücadele ettiklerini belirterek kazandıkları için mutlu olduğunu kaydetti.

-Trabzonspor Medical Park cephesi

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic ise ev sahibi ekibi tebrik ederek, "Biz de kazanabilirdik, küçük detaylardan kaybettik. Oynadığımız oyundan genel olarak memnun değilim" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Medical Park oyuncusu Novica Velickovic ise bu yenilgi öncesinde 5 maçtır kazandıklarını ve gelecek maçlara bakacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!