İlköğretim öğrencileri masal kahramanlarını canlandırdı

Güncelleme Tarihi:

İlköğretim öğrencileri masal kahramanlarını canlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2022 11:22

İlköğretim öğrencileri masal kahramanlarını canlandırdı

Haberin Devamı

Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)- TUNCELİ Latif Büyükdağ İlköğretim Okulunun öğrencileri, hazırladıkları masal kahramanları kostümleriyle yaptığı gösteri izleyenlere keyfli dakikalar yaşattı.

Latif Büyükdağ İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri, 2 ay boyunca hazırladıkları masal kahramanları kostümleri ile ilk gösterilerini okuldaki öğrencilere, velilere ve öğretmenlere yaptı. Pamuk Prenses ve 7 Cüceler, Karagöz ve Hacivat, Kırmızı Başlıklı Kız masallarını canlandıran öğrenciler, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Masal kahramanlarını canlandıran öğrencilerin öğretmeni Nilgün Özçelik Güler, "Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde uzak bir ülkede küçük bir çocuk varmış. Teknolojinin tüm nimetleri ayaklarının altına serili bu çocuğun ne yazık ki hayalleri yokmuş. Hayal dünyasını bulmak için yola çıkan bu çocuğun kılavuzu ise masallar olmuş" sözüyle yola çıkan Latif Büyükdağ İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerimiz masal kahramanlarını canlandırdılar. Kostüm tasarımlarını velilerimizle birlikte yapan öğrencilerimiz, kahramanlarımızı tanıdılar. Çok güzel ve neşe dolu dakikalar geçirdik” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!