AK Parti'li Tek: Bu hainlerin sonu gelecek

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Tek: Bu hainlerin sonu gelecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2019 14:36

AK Parti'li Tek: Bu hainlerin sonu gelecek

Haberin Devamı

TUNCELİ,(DHA)- TUNCELİ'nin Ovacık ilçesinde Ayaz Güloğlu (8) ve kız kardeşi Nupelda Güloğlu (4), hayvan otlatırken PKK'lı teröristlerin araziye tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaşamını yitirdiği patlamaya tepki gösteren AK Parti İl Başkanı Fatih Tek, "Bizler çocuklarımıza emanet bırakmak isterken, bu iki yiğit evladımızdan nasihat aldık. Sizler iyi uyuyun, rahat uyuyun. Ne pahasına olursa olsun bu hainlerin sonu gelecek" dedi.
AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, dün Ovacık ilçesinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu Ayaz ve Nupelda Güloğlu kardeşlerin hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı. Teröristlerin sonunun geleceğini kaydeden Tek, şunları söyledi:
"Bizler bu dağlara, ovalara ve yaylalara tohumlar ektik çocuklarımıza, evlatlarımıza miras kalsın diye. Lakin hainler mayınlar patlayıcılar yerleştirmiş. Bizler çocuklarımıza emanet bırakmak isterken bu iki yiğit evladımızdan nasihat aldık. Sizler iyi uyuyun rahat uyuyun. Ne pahasına olursa olsun bu hainlerin sonu gelecek. Bürün yüreğimiz yandı, bugün bir kez daha bu hainlerin, kalleşlerinin gerçek yüzünü gördük. Bilsinler ki iki çocuğumuz Munzur babanın bağrında gözlerini yumdular ama pes etmediler. O mayını yerleştiren terör örgütü PKK’nın da, bu teröristleri destekleyenlerin de sonu gelecek."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!