AK Parti Tunceli'de bin 718 haneyi ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Tuncelide bin 718 haneyi ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2019 23:37

AK Parti Tunceli'de bin 718 haneyi ziyaret etti

Haberin Devamı

TUNCELİ,(DHA)- AK Parti Tunceli İl Başkanlığı'nca yürütülen 'Gönüllere misafiriz' projesi kapsamında bin 718 hane ziyaret edildi.
AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek'in girişimiyle hayata geçirilen 'Gönüllere misafiriz' projesiyle bin 718 hane ziyaret edilerek, sorun ve talepler dinlenildi. Projeye ilişkin AK Parti Tunceli İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, projenin önümüzdeki yıl da süreceği belirtilerek, şöyle denildi:
"AK Parti Tunceli İl Başkanı'mız sayın Fatih Tek'in talimatları doğrultusunda yetim, öksüz kardeşlerimiz, engeli olan kardeşlerimiz başta olmak üzere dar gelirli ailelerimize yönelik bir çalışma başlattık. Projemizde temel hedefimiz vatandaşlarımızın hanelerine misafir olup sorunlarını yaşam alanlarında dinlemekti. 2019 yılı içerisinde özellikle Esentepe, Yeni Mahalle ve Ali Baba mahalleleri başta olmak üzere il merkezimizde ve ilçelerimizde yoğun bir şekilde çalışma yürüttük. 2 ekip halinde çalışmalarımız yürüdü. Mahalle başkanlarımızdan gelen talepler başta olmak üzere tespit ettiğimiz aileleri ziyaret ettik takibinde ailelerimizi İl Başkanı'mız Sayın Fatih Tek ile bir araya getirdik. Toplam da bin 718 hanemizi ziyaret ettik. Hane ziyaretlerimizde hem halkımızı dinledik hem de parti çalışmalarımız ile ilgili vatandaşlarımızdan talep ve öneriler aldık." 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!