AK Parti İl Başkanlığı'ndan festivale katılım çağrısı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İl Başkanlığından festivale katılım çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2019 11:05

AK Parti İl Başkanlığı'ndan festivale katılım çağrısı

Haberin Devamı

TUNCELİ,(DHA)- AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, Çemişgezek Belediyesi tarafından 5- 6 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 18'inci Çemişgezek Dut ve Peynir Festivali'ne katılım çağrısında bulundu.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Tunceli’de yakalanan huzur ortamı ile birlikte turizm alanında çok önemli atılımlar yapıldığı belirtildi. Yazılı açıklamada, Çemişgezek ilçesinde 5- 6 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 18'inci Çemişgezek Dut ve Peynir Festivali'ne herkesin katılması istenirken İl Başkanı Fatih Tek'in çağrısına yer verilerek şunlar belirtildi:
"Tunceli'nin tanıtımı çok önemli. Çünkü büyük bir turizm potansiyeli var. Bu nedenle kentimizin tanıtımı ne kadar iyi olursa, kentimizin değeri bir o kadar artar ve turizm daha da canlanır. Gümüş kapıyı hep birlikte teröre kapattık. Şimdi terör nedeniyle bazı vatandaşlarımızın gelip görmediği ilimizi artık rahatlıkla huzur içinde gelip görebilirler. Çemişgezek ilçemizde 5- 6 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Dut ve Peynir Festivali'ni bahane edip şehrimize gelip bu güzellikleri görmeye davet ediyorum. Bizler hep birlikte Tunceli ailesi olarak Çemişgezek ilçemizde olacağız. Peynirin başkentinde Şavak peynirimizle, Ulukale dutumuzun dertlere derman olduğu bir kez ispatlayacağız. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı Çemişgezek Belediyemizce 5- 6 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek Dut ve Peynir Festivali'ne davet ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!