Trabzonspor'dan etkinlik programı açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspordan etkinlik programı açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 14:52

Trabzonspor'dan etkinlik programı açıklaması

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR’un 12 Ağustos Cuma günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Bursaspor ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde düzenlenecek etkinliğin programı açıklandı.
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 12 Ağustos Cuma günü saat 17.00’de stadyum kapıları açılacak ve 19.15’ten itibaren Apolas Lermi, Gökhan Uzunali, İmera, Karmate, Melih Kahveci, Yusuf Güney, Yüksel Baltacı ve Zeynep Başkan gibi sanatçıların katılımı ile konser düzenlenecek. Saat 19.45’te teknik heyet ve futbolcuların tanıtımı yapılaak, saat 20.00’de de Başkan Muharrem Usta konuşacak. Saat 21.00’de de Trabzonspor ile Bursaspor arasında hazırlık maçı başlayacak.
BİLETLİ TARAFTARLARA YENİ SEZON FORMASI
Hazırlık maçı için hem kağıt bilet hem de passolig kartının geçerli olacağı belirtilirken, bilet fiyatları kapalı 99 lira, açık maraton 79 lira, kale arkası açık ve kale arkası kapalı tribünleri 61 lira şeklinde açıklandı. Etkinlik programına ve hazırlık maçına biletli veya passolig kartına yükleme yaparak gelen taraftarlar, ödedikleri bedellerin tamamını yeni sezon formalarında indirim olarak kullanabilecek. Sadece kulüp mağazalarında geçerli olacak bu uygulamanın, devam eden kampanyaları ve eski sezon formalarını kapsamayacağı kaydedildi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!