Trabzon’da kablo hırsızlığına 2 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’da kablo hırsızlığına 2 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2021 11:25

Trabzon’da kablo hırsızlığına 2 tutuklama

Haberin Devamı

TONYA (Trabzon),(DHA)- TRABZON’un Tonya ilçesinde çaldıkları haberleşme ve enerji nakil kablolarını eritme işlemi yaptıkları esnada jandarma ekiplerinin baskını sonucu suçüstü yakalanan 2 şüpheli, tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, ilçeye bağlı Karasu ve Kösecik mahallelerinde birçok noktada haberleşme ve enerji nakil kabloları hırsızlığı nedeniyle harekete geçip, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Eşkâlleri belirlenen şüpheliler A.B. ve K.B., bahse konu çalıntı kabloları eritme işlemi yaptıkları esnada ekiplerin baskını sonucu suçüstü yakalandı. Ekiplerce şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramada da 13 kilogram eritilmiş bakır kablo, 3 bakır kazan, 1 bakır ibrik, elektrik malzemeleri, 2 ruhsatsız av tüfeği ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Bölgede 4 hırsızlık olayından çaldıkları kablolardan elde ettikleri bakırları da hurdacıya sattıkları tespit edilen 2 şüpheli, tamamlanan sorguları sonrası adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!