LC Waikiki Aile Buluşmaları’nın 8. durağı Trabzon

Güncelleme Tarihi:

LC Waikiki Aile Buluşmaları’nın 8. durağı Trabzon
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2018 11:53

Hürriyet Kitap ve LC Waikiki işbirliğiyle, yıl boyunca 12 şehirde 12 uzman ile devam eden “LC Waikiki Aile Buluşmaları” projesinin sekizincisi, 22 Aralık Cumartesi günü Trabzon’da gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında 200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi’nin uzmanlarından Dr. Şirin Seçkin ve LC Waikiki’nin reklam yüzü İrem Helvacıoğlu Trabzonlularla buluşacak.

Haberin Devamı

Türkiye’nin farklı şehirlerinde anne-babalara çocuk yetiştirmenin sırlarının anlatıldığı “LC Waikiki Aile Buluşmaları” devam ediyor. Hürriyet Gazetesi aile-çocuk yazarı Ömür Kurt’un moderatörlüğündeki LC Waikiki Aile Buluşmaları’nın sekizincisi 22 Aralık Cumartesi günü Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliğin konusu “Mutluluğun temeli çocukluk”. Saat 14.00’te yapılacak buluşmaya, Hürriyet Kitap tarafından yayınlanan 200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi’nin uzmanlarından Dr. Şirin Seçkin’in yanı sıra LC Waikiki’nin reklam yüzü İrem Helvacıoğlu da katılacak.

KATILIMCILARA REHBER HEDİYESİ

Her ay rehberde yer alan uzmanlardan birisinin farklı bir şehirde katılımcıların sorularını yanıtladığı LC Waikiki Aile Buluşmaları’nda Dr. Şirin Seçkin bir çocuğun, yetişkin bir birey olduğunda da temel mutluluğu sürdürmesi için gerekenleri açıklayacak. Seçkin, anne karnından başlamak üzere, doğum ve sonrasındaki beslenme tarzı, anne-baba ve çocuk iletişimi, oyun, dil becerileri, sevgi iletişimi gibi gelişimsel özelliklerin hayattaki önemi, sağlıklı beslenmeden oyuna, aile içi iletişimden teknoloji kullanımına kadar pek çok konu masaya yatıracak. Söyleşi sonrasında katılımcılara, bir çiftin bebek yapma kararından, çocuk 6 yaşını bitirinceye dek geçen süredeki bebek ve çocuk eğitimini kapsadığı 200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi armağan edilecek.

Haberin Devamı

50 KİŞİYE 50 TL’LİK HEDİYE ÇEKİ

LC Waikiki’nin, Hürriyet Kitap ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘LC Waikiki Aile Buluşmaları’ anne babalara çocuk yetiştirme konusunda eşsiz bilgiler vermeyi amaçlıyor. Çocuk sağlığının önemine dikkat çekmek için gerçekleştirilen bu etkinlik, her ay bir uzmanı Türkiye’nin bir şehrinde ücretsiz olarak halkla buluşturuyor. Türkiye, Çin ve Bangladeş olmak üzere 3 tam kapasiteli laboratuvarda, 4 bin 500’ü ekolojik olmak üzere günde ortalama 13 bin 500 test yapan LC Waikiki, çocuk sağlığı ve gelişimi konusunda da ebeveynlere destek veriyor. Bu doğrultuda daha önceki buluşmalarda olduğu gibi Trabzon buluşmasında da katılımcılara ürün güvenliği ve sağlığı konusunda da bilgiler verilecek ve 50 şanslı aileye LC Waikiki’den 50 TL’lik hediye çeki armağan edilecek.

Haberin Devamı

12 ŞEHİR 12 KONFERANS

Bebek ve çocuk ürünlerinde uyguladığı kalite standartlarındaki hassasiyeti, çocukların sağlıklı ve mutlu yetişmesi için de gösteren LC Waikiki, “Aile Buluşmaları” ile 12 ayda 12 uzman ile 12 şehirde ebeveynlerle buluşuyor. 0-6 yaş aralığındaki çocukların gelişimi için önemli olan noktalara dikkat çekiyor “LC Waikiki Aile Buluşmaları” İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir, Denizli, Mardin, Gaziantep, Eskişehir, Trabzon, Kars, Adana, Nevşehir illerini kapsayacak. Buluşmalarda aileler, Ender Saraç, Tan Sağtürk, Üstün Dökmen, Zeynep Köse Çapay, Ramazan Şimşek, Şirin Seçkin, Özgür Öner, Serap Duygulu, Dolunay Kadıoğlu, Yıldız Dilek Ertürk, Eyüp Sabri Ercan gibi alanında uzman isimlerle bir araya geliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!