Karadenizli sanatçının klip çekiminde meydan doldu

Güncelleme Tarihi:

Karadenizli sanatçının klip çekiminde meydan doldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2021 17:02

Karadenizli sanatçının klip çekiminde meydan doldu

Haberin Devamı

Emirhan PEHLİVAN/TRABZON, (DHA) - KARADENİZ’li ses sanatçısı Mihralim Ali Kondak’ın ‘Kafamı yorar mıyım’ adlı şarkısına Trabzon meydanında çekilen klip için vatandaşlar alanı doldurdu, sanatçıya destek verdi.

Senarist Yönetmenliğini Ahmet Koç' un yaptığı, TGC üyesi karikatürist Tamer Küçük ve Cansu Kalaycı'nın baba kız rolünü oynadığı klip çekimleri Trabzon Meydan Parkı Atatürk Alanında yapıldı. Kamerada Süleyman Sönmez, Sinem Ahmetoglu, Osman Karpuz, Orkestrada Osman Yetim, Dursun Akyüz, Erman Haliloğlu ve alan sorumlusu Muhammet Bulut'un yer aldığı Kafamı Yorar Mıyım adlı konser tadında çekilen klip, kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından ilgiyle takip edildi.

Çekimler boyunca tempo tutarak klibe destek veren Trabzon halkı, çekimlerden sonra da uzun süre alkışlayarak Kültür ve Turizm Bakanlığı yöresel sanatçı Mihralim Ali Kondak'a sahip çıktı. Sosyal medyada bir günde 3 milyondan fazla izlenen Kafamı Yorar Mıyım türküsü, binlerce kişi tarafından beğenilerek paylaşıldı. Klip sonunda Mihralim Ali Kondak tarafından, ekip arkadaşlarına, Trabzon ve tüm Karadeniz halkına, idarecilere, basın mensuplarına ve destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!