Çocukların Hayalindeki Dünya Hastane Koridorlarını Süslüyor

Güncelleme Tarihi:

Çocukların Hayalindeki Dünya Hastane Koridorlarını Süslüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2015 13:38

MEDİCALPARK KARADENİZ HASTANESİ PEDİATRİ SERVİSİ’NDE YATAN ÇOCUKLARIN VE ATA KOLEJİ 3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN YAPTIKLARI VE HAYALLERİNDEKİ SAĞLIKLI DÜNYAYI RESMETTİKLERİ RESİMLER HASTANE KORİDORLARINI SÜSLÜYOR. “HAYALİMDEKİ SAĞLIKLI DÜNYA” KONULU RESİMLERİ HASTANE KORİDORLARINDA 1 HAFTA BOYUNCA SERGİLEYECEKLERİN BELİRTEN MEDİCALPARK KARADENİZ HASTANESİ GENEL MÜDÜRÜ CELAL UZUN, HASTANEDE YATIP TEDAVİ GÖREN TÜM ÇOCUK HASTALARI DA TEK TEK ZİYARET EDEREK KENDİLERİ VAKİT GEÇİRDİ.

Medicalpark Karadeniz Hastanesi Pediatri Servisi’nde yatan çocukların ve Ata Koleji 3-A sınıfı öğrencilerinin yaptıkları ve hayallerindeki sağlıklı dünyayı resmettikleri resimler hastanenin koridorlarını süslüyor.
“Hayalimdeki sağlıklı dünya” konulu resimleri hastane koridorlarında 1 hafta boyunca sergileyeceklerini belirten Medicalpark Karadeniz Hastanesi Genel Müdürü Celal Uzun, hastanede yatıp tedavi gören tüm çocuk hastaları da tek tek ziyaret ederek kendileri vakit geçirdi.
Hastanede tedavi gören çocuklar, palyaço ile eğlenip hediyelerini alırken, hastane içerisinde kendileri için kurulan boyama resim atölyesi, palyaço ile oyun eğlence atölyesinde hoşça vakit geçirdiler. Aileler de hastane yetkililerine yapılan etkinliklerden ötürü teşekkür ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!