Akçaabat'ta açık hava tiyatro günleri

Güncelleme Tarihi:

Akçaabatta açık hava tiyatro günleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2021 10:32

Akçaabat'ta açık hava tiyatro günleri

Haberin Devamı

Selçuk BAŞAR/AKÇAABAT (Trabzon), (DHA) - TRABZON'un Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce 2’ncisi düzenlenecek olan Açık Hava Tiyatro Günleri Temmuz ayında başlıyor.

İlçede her yıl geleneksel olarak düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri pandemiden dolayı geçen yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edildi. Akçaabat Belediyesi tarafından vatandaşları tiyatrodan mahrum bırakmamak için sosyal mesafe kuralları kapsamında, tedbirler dâhilinde "İkinci Açık Hava Tiyatro Günleri", 02-09 Temmuz 2021 tarihlerinde vatandaşlarla buluşacak. Akçaabat Sahilparkta 8 gün boyunca saat 20.00'da her akşam bir oyunun sergileneceği tiyatro günlerinde Açık Hava Tiyatro günlerinde, Erzurum, Gümüşhane, Samsun, Ordu ve Trabzon illerinden tiyatro ekipleri oyunlarını sergileyecekler.

 Akçaabat’ın Kültür Sanat ve Turizm şehri olduğunu belirten Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar; “Bilindiği üzere Akçaabat, doğal güzellikleri, yaylaları, tarihi yerleri, kültür ve sanat hayatı ile hem bölgemizde hem de ülkemiz genelinde adından sıkça söz ettirmiştir. Geçmiş dönemlerden bu yana şehrimizde yapılan kültürel ve sosyal faaliyetler neticesinde ilçemiz “Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat” sloganı ile anılmaktadır. Temel belediyecilik çalışmalarımızın yanında şehrimizin kültürel ve sosyal hayatına katkı sunmak için faaliyetler düzenlemeye önem veriyoruz. Düzenlediğimiz kültürel ve sosyal faaliyetlere erişiminde, şehrimizdeki bütün vatandaşlarımıza tam bir eşitlik imkânı sağlamaya gayret ediyoruz. Gün geçtikçe kültürel ve sanatsal etkinliklerimizi çeşitlendirerek arttırıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!