Vali Balcı, spor yatırımlarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Balcı, spor yatırımlarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2020 11:14

Vali Balcı, spor yatırımlarını inceledi

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Valisi Ozan Balcı ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında Tokat'ta devam eden ve tamamlanan yatırımları yerinde inceledi. 
Tokat Valisi Ozan Balcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokol ile Spor Tokat kapsamında Topçubağı Mahallesinde yapımı devam eden yüzme havuzu, Perakende Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sentetik halı saha ile devam eden spor salonu, Günevi Mahallesinde yapımı devam eden kapalı spor salonu, yapımı tamamlanan Bahçelievler ve Karşıyaka Sentetik Çim Saha, Güneşli Mahallesi'nde yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.
Spor Tokat kapsamında sporun ve sporcunun her zaman yanında, spora ve sporcuya desteğinin tam olduğunu kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, "Tokatlı hemşerilerimizin hayatını ve yaşamını kolaylaştırmak, gençlerimizin ve çocuklarımızın sporu sevmeleri, daha güzel alanlarda spor yapmalarını sağlamak için kazandırılan tesisler memleketimize, Tokatlı hemşerilerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.  
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!