Turhal'da kavşak ve refüjlere çiçeklendirme çalışması

Güncelleme Tarihi:

Turhalda kavşak ve refüjlere çiçeklendirme çalışması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2021 13:43

Turhal'da kavşak ve refüjlere çiçeklendirme çalışması

Haberin Devamı

Halil İbrahim YEL/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesinde dikilen farklı türdeki çiçekler, bahar ayının gelmesiyle birlikte kavşak ve refüjleri renklendirdi.
Turhal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen peyzaj ve çevre düzenleme uygulamaları devam ediyor. Farklı türdeki çiçekler bahar ayının gelmesiyle birlikte kavşak ve refüjleri renklendirdi. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, daha yeşil bir Turhal için mevsimlik çiçek dikim çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Başkan Bekler "Kavşak ve bulvarlara dikilen binlerce mevsimlik çiçek bahar ayının gelmesiyle birlikte gün yüzüne çıkmaya başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Turhalımızın kavşak ve refüjlerinde rengârenk görüntüler oluştu. Belediye olarak her zaman çevreye, yeşile önem veriyoruz, bundan sonra da devam edeceğiz. Peyzaj çalışması, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışmalarımız Turhalımızın tüm bölgelerinde devam edecek. Emeği geçen mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!