Turhal'da 'Öğretmenler Günü'nde fidan dikildi

Güncelleme Tarihi:

Turhalda Öğretmenler Gününde fidan dikildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 18:00

Turhal'da 'Öğretmenler Günü'nde fidan dikildi

Haberin Devamı

TOKAT, (DHA)- TOKAT’ın Turhal ilçesinde '24 Kasım Öğretmenler Günü' sebebiyle Seyir Tepesi’nde oluşturulan hatıra ormanında 1453 fidan toprakla buluşturuldu.
Öğretmenler Günü dolayısıyla Turhal Belediyesi, Turhal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Turhal Şubesi tarafından "1453 Fidan Toprakla Buluşuyor" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Sühely Üçer, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, İlçe Jandarma Komutanı Ferit Yımaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, TÜGVA Turhal Şube Başkanı Ahmet Köksal, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Programda konuşan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, ''Turhal'da öğretmenlerimiz adına bir hatıra ormanı oluşturmayı planladık. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) öğretmenler günüde 1453 fidan dikip her bir fidana da bir öğretmenin ismini verme teklifinde bulundu. Bizlerde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Turhal Belediyesi ortaklığında öğretmen ve öğrenciler ile birlikte burada bir hatıra ormanı oluşturuyoruz. Burada her öğretmenimiz için bir fidan dikiyoruz. Ben de kendi diktiğim 2 fidanı güneydoğuda PKK’lı teröristlerce şehit edilen Şehit Aybüke Yalçın, Şehit Necmettin Yılmaz öğretmenlerimiz için dikiyorum'' diye konuştu.

FOTOGRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!