Tokat Belediyesi’nden günlük 600 kişiye iki öğün sıcak yemek

Güncelleme Tarihi:

Tokat Belediyesi’nden günlük 600 kişiye iki öğün sıcak yemek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2020 13:03

Tokat Belediyesi’nden günlük 600 kişiye iki öğün sıcak yemek

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) -TOKAT Belediyesi koronavirüs salgını sürecinde evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlıkları olan ihtiyaç sahiplerine günlük iki öğün sıcak yemek ulaştırıyor.
Tokat Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında  evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için günlük 2 öğün sıcak yemek ulaştırıyor.
600 kişiye iki öğün sıcak yemeğin üç ayrı ekiple ulaştırıldığını belirten Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bu yıl korona virüs nedeniyle kalabalık iftar sofralarında buluşamıyoruz. Ancak biz her daim milletimizin yanında yer almaya, onları asla yalnız bırakmamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda hem ihtiyaçlı insanlarımıza ve evinde yemek pişiremeyecek derecede yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza günlük iki öğün yetecek şekilde, 600 kişilik sıcak yemeğimizi ulaştırıyoruz. Üç ayrı ekibimizle iftardan önce sıcak yemeklerimizi hanelere ulaştırıyoruz. Belediyemiz Sosyal Tesislerinde kendi ekibimizle hazırladığımız yemekleri, hijyen kurallarına uygun ambalajlanmış bir şekilde kapı kapı teslim ediyoruz. Çünkü biz vatandaşımızın yanında, onların ihtiyaçlarını gideren bir belediye olmak zorundayız. Bu bizim asli görevlerimizin başında gelmektedir. İnşallah bu korona virüsten bir an önce kurtulup, normale dönmeyi Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!