Tokat Belediyesinden 8 yeni semt sahası

Güncelleme Tarihi:

Tokat Belediyesinden 8 yeni semt sahası
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2021 17:23

Tokat Belediyesinden 8 yeni semt sahası

Haberin Devamı

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı ortaklığında gerçekleşen protokol ile kentin 8 farklı bölgesinde yeni semt sahaları yapıldı.
Tokat Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı ortaklığında gerçekleşen protokol ile Büyükbeybağı, Mahmutpaşa, Topçubağı, Bahçelievler, Karşıyaka, Erenler, Bedestenlioğlu ve Yeşilırmak Mahalleleri olmak üzere kentin 8 farklı bölgesinde yeni semt sahaları yapıldı. Yeni sentetik çim sahaların, Tokat’a kazandırılmasından dolayı mutluluğunu dile getiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 8 yeni semt sahası yapımının tamamlandığını, 2021 yılı içerisinde de 5 yeni semt sahası çalışması yapılacağını söyledi.
Eroğlu, "2020’nin Haziran ayında Tokat’ta, 8 ayrı bölgemize semt sahaları yapacağımızın müjdesini vermiştik. Ve bu doğrultuda da Ağustos ayından itibaren, hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütmeye başladık ve Gençlik Spor Bakanlığımız ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Ve hamdolsun tüm sahalarımızın yapım çalışmasını tamamladık. Gençlerimizi ve çocuklarımızı çok seviyoruz. Pandemi döneminde evde sıkıldıklarını da biliyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz sahalarına kavuştular, İnşallah bu salgın günleri de geçecek; sahalar cıvıl cıvıl olacak. Biz istiyoruz ki gençlerimiz derslerinde, ilimde, irfanda her konuda başarılı olsunlar; bunun yanında da kültürel faaliyetlerde de bulunabilsinler. Spor yapsınlar, sanat faaliyetleri de gerçekleştirebilsinler istiyoruz. Bu uğurda da onlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ve daha çok çalışma ile de gençlerimizin, kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğimizi buradan belirtiyorum. 2021 yılı içerisinde de yine 5 adet semt sahasının şehrimize kazandırılması yönündeki çalışmalarımızın müjdesini de buradan genç kardeşlerime bildiriyorum. Tüm gençlerimize, yürekten başarılar diliyorum. Onlar için hazırladığımız bu güzel mekanlar onları bekliyor. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!