Tokat Belediyesi'nden 12 bin 500 aileye gıda kolisi

Güncelleme Tarihi:

Tokat Belediyesinden 12 bin 500 aileye gıda kolisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2020 12:19

Tokat Belediyesi'nden 12 bin 500 aileye gıda kolisi

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediyesi, bu yıl dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle yaklaşan ramazan ayı öncesinde evlere gıda kolisi dağıtımına başladı.
Tokat Belediyesi, 24 Nisan Cuma günü başlayacak ramazan ayı dolayısıyla gıda kolisi dağıtımına başladı. Her yıl ramazan ayında farklı bölgelerde iftar çadırı kuran Tokat Belediyesi, bu yıl dünya genelinde yaşanan salgın hastalık nedeniyle evlere gıda kolisi dağıtıyor. Salgın hastalıkla mücadele sürecinde 12 bin 500  haneye gıda kolisi ve alışveriş çeklerinin dağıtımına başladı.
Tokatlı vatandaşların huzur içinde ramazan ayı geçirmesi için gece gündüz görev başında olacaklarını ifade eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan salgın hastalık nedeniyle ramazan ayını da her şeyden önce sağlığımıza dikkat ederek geçirmeliyiz. Geleneklerimizde yer alan birlikte açtığımız oruçlarımızı bu yıl bir arada açamayacağız. Her yıl kurduğumuz iftar çadırlarının yerine bu yıl gıda kolisi dağıtmaya başladık. Halkımızdan ricam yine zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları ve sağlıklarına azami özen göstermeleri. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Tüm hemşehrilerime hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!