MHP'li Bulut Erbaa'da iftar programına katıldı

Güncelleme Tarihi:

MHPli Bulut Erbaada iftar programına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2022 10:25

MHP'li Bulut Erbaa'da iftar programına katıldı

Haberin Devamı

İbrahim UĞUR/TOKAT, (DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Erbaa ilçesinde partisinin düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.   
MHP Erbaa İlçe Başkanlığınca iftar programı düzenledi. İftar programına, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut,  İl Başkanı Mustafa İpek, MHP Erbaa İlçe Başkanı Namık Ateşli, AK Parti Erbaa İlçe Başkanı Oğuzhan Önal, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve partililer katıldı.
Programda konuşan Bulut, "Misak-ı millide bize ait olan fakat şimdi bizim hükümranlığımız üzerinde olmayan iki vilayet var. Bunlar Musul ve Kerkük vilayetleridir. 1925 yılında diplomasi masasında kaybettik. Bu vilayetler üzerinde uğraşırken Şeyh Sait Ayaklanmasını başlattılar. Gücümüzü buraya harcarken Musul ve Kerkük elimizden gitti. Musul ve Kerkük sadece iki vilayet olarak gitmedi. Olayı tam olarak anlayabilmeniz için anlatayım. Türkiye'nin günlük petrol ihtiyacımız 780 bin varildir. Bunu ithal ediyoruz ve bize 78 milyon dolara mal oluyor. Musul ve Kerkük’ün günlük üretimi 580 bin varildir. Musul ve Kerkük’ü ayak oyunlarıyla elimizden almasalardı, enerjimizi karşılayacaktık" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!