Başkan Eroğlu, kadın personel ile bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eroğlu, kadın personel ile bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2019 16:55

Başkan Eroğlu, kadın personel ile bir araya geldi

Haberin Devamı

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu belediyede çalışan kadın personellerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediyede çalışan kadın personelle sosyal tesislerde bir araya geldi. Başkan Eroğlu, 5 yıl içerisinde kadınlara yapılan hizmetlerden bahsederek yeni dönemde yapacaklarını anlattı.

Kadın elinin değdiği her şeyin bereketlendiğini ve güzelleştiğini belirten Başkan Eroğlu, "Kadın elinin değdiği her şey daha bereketleniyor. Kadın elini değdiği her konuda başarı oluyor. Verilen işinde hakkıyla harfiyen yerine getirildiğini de görüyor ve gözlemliyoruz. Allah hep beraberce daha nice güzellikleri başarıları elde etmeyi sizlere ve bizlere nasip etsin. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bizde her yıl dünya kadınlar gününü kutluyoruz. Bu yılın dünya kadınlar günün ilk programını da yapıyoruz. 8 Mart'ta kadınlarımızın problemleri veya sorunları bir taraftan konuşmak hem de geldiği aşama ile burada ifade etmekte fayda görüyorum. Şuanda eskisi ile kıyaslanmayacak derecede kadınlarımızın hakları ve özgürlükleri var. Bu gün kadınlarımız ekonomik hayatta, sosyal hayatta, iş hayatında bir çok noktada görüyoruz. Siz kadınların sayısının artması toplumumuzu memnun ediyor. Toplum ne kadar gelişmişse bu konuda kadınımızın da emeği var. Kadınımızın sosyal ve ekonomik hayatta da daha da çok yer aldığı geleceği de önümüzdeki yıllarda da göreceğiz. Kadınlarımızın 1940'lı yıllarda seçilme hakkını bırakın seçme hakkı bile yoktu. O günlerden bu günlere geldik. Kadınlarımız her yönden her yerde her platformdalar. Buda bizim ne kadar geliştiğimizi gösteren bir örnek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!