Erbaa'da, maske kutuları geri dönüşüme gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Erbaada, maske kutuları geri dönüşüme gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2021 17:59

Erbaa'da, maske kutuları geri dönüşüme gidiyor

Haberin Devamı

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) - TOKAT'ın Erbaa ilçe belediyesi cuma günleri dağıttıkları maskelerin boş kutularını maskeleri temin ettikleri fabrikaya iade ederek yeni maske alıyor.
Erbaa Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü her hafta cuma namazı öncesi cami girişlerinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıyor. Dağıtılan maskelerin boş kutularını namaz sonrası toplayan müdürlük çalışanları, bunları geri dönüşüm ve çevre bilincini arttırmak için üretimi yapan fabrikaya iade ediyor. Fabrika ise boş kutulara karşılık belediyeye yeni maskeler temin ediyor.
Koronavirüs salgını sürecinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıttıklarını ifade eden Erbaa Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürü Abdullah Yılmaz "Cuma günleri camilerde vatandaşlarımıza maske dağıtımı yapıyoruz. Maskeleri dağıttıktan sonra boş kutuları toplayıp üretimi yapan fabrikaya teslim ediyoruz. Onlar da bize yeni maskeler temin ediyorlar. Geri dönüşüm ve çevre bilincinin artması adına yaptığımız çalışmada bize destek veren fabrika yöneticilerine duyarlılıkları için teşekkür ederiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!