Başkan Karagöl'den en çok atık toplayan okula ödül

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karagölden en çok atık toplayan okula ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2019 15:34

Başkan Karagöl'den en çok atık toplayan okula ödül

Haberin Devamı

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA)- TOKAT’ın Erbaa ilçesinde ‘Sıfır Atık’ kampanyasında en çok atık toplayan Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ve Ortaokulu, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl tarafından ödüllendirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde ülke genelinde başlatılan ‘Sıfır Atık’ kampanyasında en çok atık toplayan okul ve öğrenciler ödüllendirildi. Erbaa Belediyesinin de ilçede uygulamaya koyduğu kampanya kapsamında bu yıl en çok atığı toplayan Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ve Ortaokulu ödüle layık görüldü. Projeksiyon cihazı ve 100 sinema bileti ödülü kazanan okulu ziyaret eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Sıfır Atık kampanyasına her türlü desteği ve teşviki verdiklerini ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Erbaa Belediyesi çevre duyarlılığı en yüksek olan belediyelerden bir tanesidir. Bünyemizde bulunan sıvı atık arıtma tesisi, katı atık düzenleme depolama ve geri dönüşüm tesisi ile yarının yaşanabilir Erbaa'sına ve yaşanabilir bir dünyaya katkı sağlıyoruz. Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde ülkemiz genelinde başlatılan Sıfır Atık kampanyasına belediye olarak her türlü desteği ve teşviki veriyoruz. Gördüğüm üzere 'Sıfır atık' kampanyasına okulunuzun katkısı oldukça büyük. Siz öğretmenlerimizden ricam sizlerdeki bu çevre bilincini ömür boyu öğrencilerinize aktarmanız. İnanıyorum ki sizlerin gayreti ile daha yaşanabilir dünyaya kavuşacağız. Ayrıca sizlerin bu anlamlı gayreti karşısında okulunuza bu ödülleri vermekten onur duyuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!