Başkan Karagöl: Çalışmalarımız titizlikle sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karagöl: Çalışmalarımız titizlikle sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2020 13:37

Başkan Karagöl: Çalışmalarımız titizlikle sürüyor

Haberin Devamı

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) - TOKAT’ın Erbaa ilçe belediyesi koronavirüs salgınına karşın ilçede büyük bir dezenfekte hareketi başlattı. Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Erbaa Belediyesi olarak koronavirüsüne karşı önlem amacı ile toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini söyledi.
Koronavirüs önlemleri kapsamında belediye ekipleri ilçe merkezinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Hemşehrilerimiz müsterih olsun, Erbaa Belediyesi olarak ilçemizin temiz ve sağlıklı olması için çalışmalarımızı daha öncede aralıksız sürdürüyorduk şimdi ise temizliğin yanı sıra dezenfekte işlemlerimize de zaman kaybetmeden başladık. Ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarına okullar, camiler, kamu kurumları ve minibüs durakları gibi alanlarda başladı. Bu çalışmalarımız rutin olarak devam edecek" dedi.

YAŞLILARA ÖZEL HİZMET HATTI

Salgın hastalık tehdidine karşın 65 yaş üzeri vatandaşlara yönelik hizmetler başlattıklarını ve telefon hattı kurduklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, “İhtiyarlarımıza, büyüklerimize 'Siz çıkmayın, biz sizin için alışveriş de yaparız. Siz gelmeyin suyunuzu biz yükleriz' diyoruz. Yani oluşturduğumuz ekip ile 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın acil alışverişlerini bizi aralamaları durumunda biz yapıyoruz. Ayrıca 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın evlerinden su kartlarını alıyor, su veznemizde kartını yüklüyor ve teslim ediyor" diye konuştu.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Erbaa Belediyesi dezenfekte kapsamında Cumhuriyet Meydanı, çocuk oyun alanları, parklar, otogar, Kaymakamlık binası, Belediye hizmet binası, Emniyet Müdürlüğü, Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezi, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca Erbaa Küçük Sanayi Sitesi, Organize Sanayi bölgesi de dezenfekte edilen mekanlar arasında yer aldı.
Toplu taşıma araçlarının ve genel olarak kullanılan kullanım alanların salgın tehdidinde önemli olması sebebiyle özel halk minibüsleri, eczaneler, banka şubeleri ve camiler de dezenfekte edildi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!