Başkan Eroğlu'na teşekkür ziyareti 

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eroğluna teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2020 16:00

Başkan Eroğlu'na teşekkür ziyareti 

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ta faaliyet gösteren, berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecileri Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu ziyaret ederek, pandemi sürecinde esnafın yanında yer almasından dolayı teşekkür ettiler. 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 70 gündür işletmeleri kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonu işletmeleri 11 Mayıs itibariyle işyerlerini açarak, hizmet vermeye devam ediyor. berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecileri Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu ziyaret ederek pandemi sürecinde esnafın yanında yer almasından dolayı teşekkür ettil. 
Ziyaretten dolayı işletmecilere teşekkür eden Başkan Eroğlu, Tokatlılara seslenerek; "Berber, kuaför ve güzellik salonlarına çok rahatlıkla gidebilirsiniz. Her türlü temizlik ve hijyen kurallarına uyuluyor. Malzemeleri de gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz tek kullanımlık malzemelerdir. Pandemi sürecinde Türkiye'mizde gerekli ihtimam gösterilerek, süreci en iyi şekilde yöneten ülkelerin başında yer aldık. 3 Aylık süreç içerisinde vakaların düşüş göstermesi bizi sevindiriyor. Burada üç önemli kurala uyalım; maske, mesafe ve temizlik. Bu kurallara uyduktan sonra herhangi bir sağlık problemi yaşanmayacağını uzmanlarımız söylüyorlar.  Bu süreçten sonra 25-30'a yakın berber, kuaför ve güzellik salonlarını bizzat ziyaret ettim. Kendi evimizdeymiş gibi hissettik. Son derece hijyen ve temizdi. Bununla gurur duyuyorum. Beklediğimizin de üstünde güzellikler gösterdiği için tüm berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecilerimize teşekkür ediyorum" dedi. 
Tokatlı berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecileri adına konuşan Rıza Bal, "Pandemi sürecinde biz esnafları asla yalnız bırakmayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün bakanlarımıza, devlet büyüklerimize ve yerelde özellikle Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu'na teşekkür ediyoruz. Ne zaman bir eksiğimiz, ihtiyacımız olsa her daim yanımızda yer aldı. Sağolsun bizi kırmayarak tüm eksikliklerimizi giderdiler. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!