Başkan Eroğlu: Sıfır atık ile geleceğe değer katıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eroğlu: Sıfır atık ile geleceğe değer katıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2022 16:51

Başkan Eroğlu: Sıfır atık ile geleceğe değer katıyoruz

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA)- TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çevreye duyarlı bir belediye olduklarını belirterek yaptıkları çalışmalarla sıfır atık ile geleceğe değer kattıklarını söyledi.
Tokat Belediyesi Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm kampanyalarına devam ediyor. 15 Ocak 2021'de Tokat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan "Top Hediyeli Atık Toplama" kampanyası kapsamında 10 kilogram ve üzeri kâğıt, plastik, cam, kompozit ve elektronik atıklardan getirenler ile 5 kilogram ve üzeri metal, pil, bitkisel atık yağ ve florasan atıklardan getiren 40 öğrenciye futbol, basketbol ve voleybol topu hediye etti. 
Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine hanımefendi tarafından başlatılan Sıfır Atık kampanyasına Tokat Belediyesi olarak desteğimiz devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm konusunda birçok farkındalığa imza attık. Bundan sonra da çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz. Amacımız, geri dönüşüm bilincini oluşturmak ve atıklar konusunda sadece çocuklarımızda değil, toplumumuzun genelinde kamuoyunda farkındalık oluşturmaktır" dedi. 

FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!