Başkan Eroğlu, belediye personeliyle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Eroğlu, belediye personeliyle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2020 17:08

Başkan Eroğlu, belediye personeliyle bir araya geldi

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye bünyesindeki işçilerle sabah mesaiye birlikte başladı.
Tokat Belediyesi Hıdırlık Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, personellere teşekkür ederek, 2020 yılında yapılacak çalışmalardan bahsetti. Başkan Eroğlu, "Bir araya gelmenin ötesinde birlik ve beraber olmak aynı havayı teneffüs etmektir. Yazmacılar Hanında meydana gelen yangının söndürülmesinde, o bölgenin temizlenmesinde ve yapımında orada çalışacak olan bütün personellerimize teşekkür ediyorum. Son günlerde yoğun kar yağışının devam etmesiyle özellikle buzlanmalara karşı gece gündüz çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. 2020 Yılı acı olayların üst üste geldiği bir yıl oldu. Milletimizin yardımları destekleri ile birçok olayın üstesinden geldik. Yaraların sarılması için milletimiz büyük bir fedakârlık gösterdi. Tokat'ta 12 TIR malzeme yardımı gönderdik. Orada ne ihtiyaç var ise gönderildi ve Tokat Dar-un Nasır olarak gereğini yaptı. 2020 yılı inşallah en güzel şekliyle devam edecektir, belediye olarak da bizim için çok önemli bir yıl olacak ve projelerimiz için yansıması olacak .42 Mahallemizde toplantılarımızı gerçekleştirerek, mahalle mahalle notlarımızı aldık, çalışma planımızı çıkarttık. Yine bu yıl içerisinde içme suyu Dartaj Barajımızın ve Gümenek Millet Bahçemizin ihalesi yapılacak. Yeni Sanayi Sitemizin yapımıyla ilgili dün itibariyle Resmi Gazetede ilanı yayınlandı. Behzat Saat Kulesi Meydan yapımına ve yine Erenler bölgesinde Kentsel Dönüşüm çalışmalarına başlayacağız. Hizmet binalarımızla ilgili çalışmamızı başlattık. Yeni bir Belediye Hizmet binasının kazandırılmasıyla ilgili düşüncemizi hayata geçirmek istiyoruz. İşçisine borcu olmayan belediyelerden biriyiz. İşçimizin alın teri kurumadan onlara gerekli ödemeleri yapmaya çalışıyoruz. Sizler varsanız bizler varız. Sizin sayenizde Tokat ilerliyor. Sizler asla yalnız değilsiniz, bizler her daim sizin yanınızdayız. Allah hepimizi kazalardan korusun" dedi.
Toplantıya Hak-İş Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası Tokat Şube Başkanı Resul Demir, Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve işçiler katıldı.

FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!