Başkan Bekler, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bekler, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2020 12:00

Başkan Bekler, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) -  TOKAT'ın Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Mimar Sinan Mahallesi'nde serimi devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.
Turhal Belediyesi bir yandan koronavirüs pandemisine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürürken, bir yandan da asli görevlerini planlanan takvime göre gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler,Mimar Sinan Mahallesi Yeşilsu ve Hidayet sokakları üzerinde programa alınan ve altyapı çalışmalarının ardından yapımı hızla devam eden, sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan İlker Bekler, cadde ve sokaklarda eskiyen ve yıpranan yollarda asfalt yenileme çalışmaları yaptıklarını belirterek "Turhal Belediyesi olarak bir yandan Covid-19 ile mücadelemizi sürdürürken, bir yandan da çalışma takvimimize sadık kalarak, asli görevlerimizi yerine getiriyoruz. Bu kapsamda programa aldığımız ve imar Sinan Mahallesi Yeşilsu ve Hidayet sokalarında sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak yenilenen yolu, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." dedi.


FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!