Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağda uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2021 15:38

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

Haberin Devamı

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ'da polis,  uyuşturucu satıcılarına yönelik 3 ilçede yaptığı operasyonda, aralarında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Çorlu Grup Amirliği ekiplerince Çorlu İlçesi Hıdırağa (Kore) Mahallesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan kişilere yönelik  operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda, 1 kişinin üzerind, 42 fişek kokain ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 220 TL para ele geçirildi. Ekipler ayrıca hakkında basit yaralama ve yaralama suçlarından aranma kaydı ile toplam 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.O., uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına aldı.

Emniyet müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallesinde de bir araç içerisinde bulunan Ö.B. ve C.Z.’de yapılan aramalarda, 0.2 gram metafetamin maddesi 3.3 gram bonzai uyuşturucu madde ele geçirildi. Konu ile ilgili Ö.B. ve C.Z isimli şahıslar gözaltındı. Ekipler ayrıca, Marmaraereğlisi-İstanbul karayolu üzerinde durdurulan bir araçta bulunan  S.U.’isimli şüpheli üzerinden,  23 gram skunk uyuşturucu madde ile,  1 adet uyuşturucu  hap ele geçirdi. Uyuşturucu maddelere imha edilmek üzere el konurken gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.,

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!