Süleymanpaşa'nın genç okçuları turnuva heyecanı yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşanın genç okçuları turnuva heyecanı yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2021 16:47

Süleymanpaşa'nın genç okçuları turnuva heyecanı yaşadı

Haberin Devamı

 

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa İlçe Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen müsabaka ve turnuvalara rağmen, birçok spor dalında çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp, okçuluk branşında da sporcu yetiştirmeye devam ederken, İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen turnuvaya 5 sporcuyla katılım sağladı.

2021 yılının ilk resmi turnuvası olan İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Turnuvası'na 4 ilden 8 kulüp ve 120 sporcu katılırken, her kulüp kendi fiziki şartlarının uygun olduğu dallarda müsabakalara dahil oldu. Turnuva, salgın tedbirleri gözetilerek ve sporcuların sağlıkları ile ilgili her türlü önlemin alındığı salonlarda gerçekleştirildi. İnternet üzerinden, çevrimiçi canlı yayınla turnuvada boy gösteren Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, kendi yaş gruplarında başarılı derecelere imza attılar. Turnuva sonunda, Olimpik Yay Minik Bayanlarda Eylül Karakulak 9'uncu, Makaralı Yay Minik Erkekler kategorisinde Ahmet Bora Çoban 16'ncı, Olimpik Yay Yıldız Erkeklerde Yusuf Esad Erganlı 25'inci ve Olimpik Yay Minik Erkekler kategorisinde Erdem Özkan Sapan 27'inci sırada yer aldı. Sporculara turnuvaya katılımlarından dolayı katılım madalyası takdim edildi.

İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Turnuvası ile ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, salgın döneminde bütün turnuvaların iptal edilmesi nedeniyle sporcuların turnuva tecrübesi edinmekte sorun yaşadıkları, yeni döneme uygun koşullarda düzenlenen bu tarz turnuvaların sporcuların deneyim kazanması açısından önemli olduğu ifade edildi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!