Süleymanpaşa Belediyesi'nden İstiklal Marşı okuma yarışması

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşa Belediyesinden İstiklal Marşı okuma yarışması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2021 18:10

Süleymanpaşa Belediyesi'nden İstiklal Marşı okuma yarışması

Haberin Devamı

 

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa ilçe Belediyesi, okul öncesi, ilk ve orta öğretim öğrencileri arasında İstiklal Marşı okuma yarışması organize ediyor.

'İstiklal Marşı'nı Oku-Kaydet-Gönder' adıyla düzenlenen ödüllü çevrimiçi İstiklal Marşı okuma yarışması, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere dört kategoride düzenleniyor. Yarışma, milli mücadelemizin simgesi olan İstiklal Marşı'nın gençler arasında daha iyi anlaşılması, gençlerin sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine ve sergilemelerine olanak sağlanması gibi amaçlarla organize ediliyor. 'İstiklal Marşı'nı Oku-Kaydet-Gönder' yarışması kapsamında, yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerden, İstiklal Marşımızın ilk iki kıtasını şiir şeklinde okuyarak videoya kaydetmeleri ve bu video ile Süleymanpaşa Belediyesi resmi internet sitesi olan www.suleymanpasa.bel.tr 'http://www.suleymanpasa.bel.tr/' üzerinden yarışmaya başvurmaları isteniyor.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, internet sitesindeki başvuru formunu doldurduktan sonra çektikleri videolarını, 0552 952 20 68 numaralı Whatsapp hattına göndererek yarışmaya katılabilecek. Yarışmada dört farklı kategoride ilk üçe giren yarışmacılara ödül verilecek.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, yarışma şartnamesinin Süleymanpaşa Belediyesi resmi internet sitesinde yer aldığı, başvuruların 16 Şubat - 9 Mart 2021 tarihleri arasında yapılabileceği ifade edilirken, yarışma sonuçlarının değerlendirmelerin ardından Süleymanpaşa Belediyesi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ilan edileceği belirtildi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!