Süleymanpaşa Belediye Başkanı: Salgına rağmen onlarca projeyi hayata geçirdik

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşa Belediye Başkanı: Salgına rağmen onlarca projeyi hayata geçirdik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2021 13:24

Süleymanpaşa Belediye Başkanı: Salgına rağmen onlarca projeyi hayata geçirdik

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, koronavirüs salgınına rağmen onlarca projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 2021 yılının ilk gününde çevrimiçi olarak İnteraktif Halk Günü gerçekleştirdi. Canlı yayınlanan halk buluşması programında belediye başkan yardımcıları ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesinin 2020 yılı performansını değerlendiren ve vatandaşların sorularını yanıtlayan Yüksel, yeni yıl mesajını da Süleymanpaşalılarla paylaştı.

2021 yılı için sağlık ve mutluluk dileklerini paylaşan Başkan Yüksel, 2020 yılında zor süreçlerden geçtiğimizi hatırlatarak, "Bugün acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız bir yılın ardından, 2021'e merhaba demeye hazırlanıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi milletçe çok zor günler geçirdik. Büyük umutlarla karşılayacağımız yeni yılın milletimiz için, sevdiklerimiz için hastalık ve salgından kurtulduğumuz, tüm beklentilerimizin gerçekleştiği, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve refah içerisinde geçen bir yıl olmasını temenni ediyorum" dedi.

Koronavirüs salgını ile mücadeleyle geçen 2020 yılında önemli yatırımları da hayata geçirdiklerini söyleyen Yüksel, "Değerli hemşehrilerim, Süleymanpaşa Belediyesi olarak 2020 yılında yaşadığımız tüm zahmetlere, özellikle pandemiden kaynaklı zorluklara rağmen şehrimize birçok alanda onlarca projemizi hayata geçirdik. Yükselen bir Süleymanpaşa vizyonumuzla inşallah 2021'de de aynı azim ve inançla, hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya, üretmeye devam edecek, şehrimizi yükseltecek büyük projelere hep birlikte imza atacağız. 2021 yılının, başta tüm hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemize ve milletimize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yılınızı en kalbi duygularımla kutluyorum" diye konuştu.

Yaklaşık bir saat süren canlı yayında vatandaşların sorularını da yanıtlayan Yüksel, yeni yılın herkese hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!