Marmaraereğlisi'nde 'Benim çevrem, berim ağacım' projesi

Güncelleme Tarihi:

Marmaraereğlisinde Benim çevrem, berim ağacım projesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2021 12:24

Marmaraereğlisi'nde 'Benim çevrem, berim ağacım' projesi

Haberin Devamı

 

Şafak TAŞOYAR/MARMARAEREĞLİSİ(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde belediye tarafından, 'Benim çevrem, benim ağacım' sloganıyla sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. 
Marmaraereğlisi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan proje, iki aşamadan oluşuyor. 'Benim çevrem, benim ağacım' projesi kapsamında, ülkemizde 11 Kasım'da kutlanan Milli Ağaçlandırma Günü öncesinde, ilçede bulunan okullarda çevre bilincini aşılamak ve bu konuda duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla eğitimler verildi. Belediye Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek ve Hüseyin Özdemir ile eğitim programına katılan Başkan Hikmet Ata öğrencilerle tek tek ilgilenerek, fidan ve tohumlu kalem gibi çeşitli hediyeler takdim etti.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, proje kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Benim çevrem, benim ağacım' projesi kapsamında ilçedeki okulları eğitim gören öğrencilere, günümüzün önemli sorunlarından biri olan iklim değişikliği ve çevre kirliliği konularında eğitimler verildiğini söyledi. Ata, "Çocuklarımız proje kapsamında ağaçları fidanları Türkmenli mesire alanında toprakla buluşturdu. Daha yeşil bir Marmaraereğlisi için yediden yetmişe seferberlikte buluşalım. Gelecek nesillerimiz çevre bilinciyle daha yeşil bir Türkiye'de büyüsün" dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!