Malkara'nın semt pazarlarında koronavirüs denetimi

Güncelleme Tarihi:

Malkaranın semt pazarlarında koronavirüs denetimi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2020 13:18

Malkara'nın semt pazarlarında koronavirüs denetimi

Haberin Devamı

 

Murat YAYIN/ MALKARA(Tekirdağ),(DHA) - TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel ile Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, kurulan semt pazarlarında koronavirüs denetimleri yaparak, tedbirlere uyulmasını istedi.

Malkara Kaymakamı  Malkara'da Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ile Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İçişleri Bakanlığı'nın 'Sağlık İçin Hepimiz İçin' sloganıyla düzenlediği koronavirüs denetimlerine katıldı. İlçede kurulan semt pazarlarında yapılan denetimlere 
İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız, polis ve zabıta ekipleri de katıldı.

Denetimlerin vatandaşların sağlığını korumaya yönelik yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "İlçe Kaymakamımız Sayın Kerem Süleyman Yüksel, kolluk kuvvetlerimiz ve zabıta müdürlüğü personellerimizle birlikte koronavirüsün yayılmaması için pazar alanında hemşehrilerimizin aldığı tedbirleri inceledik.  Hemşerilerimize maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunarak, alınan tedbirlere uyulması gerektiğini bir kez daha belirttik. Kuralla uyulmadığı takdirde cezai işlemin uygulanacağını hemşerilerimize önemle bildirdik. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmak için önlemlerimizi almaya ve denetimlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu süreçte kurallara uyan esnafımıza ve hemşerilerime teşekkür ediyorum. Lütfen belirlenen tüm kurallara kendimiz ve sevdiklerimiz için uyalım" dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!