Kapaklı ve Çerkezköy'deki hırsızlıkların 2 şüphelisi yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Kapaklı ve Çerkezköydeki hırsızlıkların 2 şüphelisi yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2019 15:41

Kapaklı ve Çerkezköy'deki hırsızlıkların 2 şüphelisi yakalandı

Haberin Devamı


Onur KAYA / KAPAKLI(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 2 şüpheli yakalandı.
 
Kapaklı ile Çerkezköy'de ikametlerde hırsızlık yapan ve son olarak Bahçelievler Mahallesi'nde bir evden 20 bin TL'lik ziynet eşyalarının çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Kamera kayıtlarından şüphelilerin kimliklerini tespit eden polis ekipleri, hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri iddia edilen Serdar K., Ş.M ve Mahmut P.'nin Çerkezköy'de kiraladıkları bir evde kaldıklarını belirledi. Eve operasyon düzenleyen polis, Serdar K, ve Ş.M.'yi gözaltına alırken, Mahmut P. ise kaçtı.  Hırsızlık şüphelilerinin evlerinde yapılan aramada bir miktar ziynet eşyası, bir adet pompalı tüfek, 6 adet cep telefonu ve iki adet tablet ile bin 850 TL'ye el konuldu. Gözaltındaki iki şüphelinin soruşturması devam ederken, kaçan Mahmut P.'yi yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!