Çorlu'da telefonla dolandırıcılık yapan 2 şüpheli İstanbul'da yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Çorluda telefonla dolandırıcılık yapan 2 şüpheli İstanbulda yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2021 12:35

Çorlu'da telefonla dolandırıcılık yapan 2 şüpheli İstanbul'da yakalandı

Haberin Devamı

 

Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde kendilerini başkomiser olarak tanıtıp 2 yaşlı kadını 20 bin euro ve ziynet eşyalarını dolandıran İ.T.(19) ile H.R.A.(16), İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Çorlu'da yaşayan iki yaşlı kadını telefonla arayan İ.T. ile H.R.A., kendilerini başkomiser olarak tanıtıp, terör örgütlerinin banka hesaplarının eline geçtiğini ve kendilerinin bu sorunu halledeceğini belirterek, para ve ziynet eşyası istedi. Paniğe kapılan kadınlar, dolandırıcılara 20 bin euro, 1 hasır 6 bilezik, 1.5 altın zincir ve 5 çeyrek altını teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldıkların anlayan kadınlar, polise giderek şikayette bulundu.


Tekirdağ ve Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada dolandırıcılık şüphelilerin İ.T. ve H.R.A., olduğunu belirledi. Şüphelilerin İstanbul'da bulunduğu tespit eden polis, adreslerine düzenlediği operasyonla yakaladı. İki şüphelinin dolandırdıkları para ve altınları da bulunarak, sahiplerine teslim edildi. Şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!