Okul arkadaşları İrfan'ı gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Okul arkadaşları İrfanı gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2019 18:28

Okul arkadaşları İrfan'ı gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı

Haberin Devamı

Şaban KARDEŞ-Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde doğuştan Spina Bifida hastalığı nedeniyle  9 kez ameliyat olan ve hayatını kaybeden İrfan Kaya(12), son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokulu 6/A sınıf öğrencisi İrfan Kaya, yakalandığı hastalık nedeniyle 2 kez ameliyat geçirdi. İki  gün önce Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde geçirdiği son ameliyat sonunda kalbi duran ve yoğun bakıma alınan Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen amansız hastalığa yenik düşerek yaşamını yitirdi. Yaşama tutunmak için verdiği mücadele ile tüm Türkiye'ye örnek olan  İsmail ve Halime Kaya'nın oğlu İrfan Kaya, Osmanlı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sınıf arkadaşları, ailesi ve Çerkezköy halkının gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı. Baba İsmail Kaya cenazede ayakta durmakta zorlanırken, İrfan Kaya'nın cenazesinde sınıf arkadaşları da saf tutup dua etti. Cenazeye Çerkezköy Belediye Başkanvekili Bulut Becerik, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, 
okul müdürleri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Cenazede İrfan Kaya'nın sınıf arkadaşları gözyaşlarına hakim olamazken, öğrencileri sınıf öğretmenleri Merve Özday teselli etti. Kılınan cenaze namazının ardından Kaya, gözyaşları ve dualarla İstasyon Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!