Çerkezköy'de tabanca ile yaralama ve kundaklamada 3 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Çerkezköyde tabanca ile yaralama ve kundaklamada 3 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2022 18:47

Çerkezköy'de tabanca ile yaralama ve kundaklamada 3 tutuklama

Haberin Devamı

 

Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde iki grup arasında yaşanan ve 2 kişinin yaralandığı kurşunlama ve kundaklama olayına karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı. 

Olay, cumartesi akşamı Çerkezköy Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkisinde meydana geldi. Akraba oldukları belirtilen iki grup arasında alacak verecek nedeniyle çıkan tartışmada  Seyhan K., teyze çocukları G.K. ve Ö.D.'yi bacaklarından silahla vurarak yaraladı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alınmasının ardından Seyhan K.'nin evi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. İtfaiyenin söndürdüğü yangında evde hasar meydana geldi.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki olayla ilgili başlattığı geniş kapsamlı soruşturmada,  Seyhan K., Batuhan D., Mert Ç. ile G.K., İ.F., E.F. ve Ö.D.'yi gözaltına aldı, evlerde yapılan aramalarda ise ruhsatsız 1 tabanca, 2 pompalı tüfek ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Seyhan K., Batuhan D. ve Mert Ç., çıkarıldıkları mahkemede  tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer Diğer şüphelilerden 2'si adli kontrol şartı olmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!