Öğrenciler, yarıyıl tatilinde üniversite sınavına hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler, yarıyıl tatilinde üniversite sınavına hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2020 11:57

Öğrenciler, yarıyıl tatilinde üniversite sınavına hazırlanıyor

Haberin Devamı

Yasin KIRAS/ZARA (Sivas), (DHA) - ZARA Anadolu Lisesi'nde öğrenciler yarıyıl tatilinde seri deneme günlerinde üniversite sınavına hazırlanıyor.
Zara Anadolu Lisesi idarecileri tarafından başlatılan proje kapsamında okul kapıları tatilde de öğrencilere açıldı. Hafta içi 16.30'a kadar açık olan okul kütüphanesi tatilde de öğrencilerini ağırlıyor. Seri deneme günleri projesi kapsamında öğrenciler tatilde de üniversite sınavına hazırlanma fırsatı buluyor.
Uygulama hakkında bilgi veren Zara Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Arslan, "Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte bu yıl üniversite sınavına girecek öğrencilerimizin derslerinden uzak kalmaması ve sakin ortamda ders çalışmaları için bir uygulama başlattık. Kaymakamlık ilçe kütüphanesi kapılarını öğrenciler için açınca biz de okul yönetimi olarak bir şey yapalım dedik. Biz de okulumuzun kütüphanesinin kapılarını öğrencilerimiz için açtık. Biz de eğitim nöbeti tutmaya başladık. Buraya ders çalışmaya gelen öğrencilerimiz, çay ve gofretleri de ücretsiz yiyebilir. Öğrenciler yarıyıl tatilini  deneme çözerek ve kütüphanede ders çalışarak değerlendiriyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!