STSO'dan iş yerlerine denetim

Güncelleme Tarihi:

STSOdan iş yerlerine denetim
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2021 14:26

STSO'dan iş yerlerine denetim

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, iş yerlerini denetleyerek uyarılarda bulundu. Başkan Eken, denetimlerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın çalışanlara çiçek takdim etti.
Sivas Valiliği tarafından Kontrollü normalleşme süreci kapsamında denetim ekibi olarak görevlendirilen STSO denetim ekipleri, işyerlerine yönelik çalışmalarına başladı. STSO Başkanı Mustafa Eken öncülüğünde Yönetim ve Meclis Üyeleri ile Oda personellerinden oluşan ekipler, işyerlerine yönelik denetimleri gerçekleştirerek, tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
İşyerlerinin açık kalabilmesi için tedbirlerin arttırılması ve kuralların uygulanmasının gerektiğine vurgu yapan Başkan Eken, "Sivas'ta salgınla mücadele devam ediyor. Bizde; Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak işyerlerimize yönelik hem denetimler gerçekleştiriyoruz hem de üyelerimizin sorun ve sıkıntıları dinliyoruz. Bu konuda oldukça temkinli ve tedbirli olmalıyız. Tedbiri elden bırakmamalıyız. Rehavete kapılırsak, vaka sayılarımız artacak ve yeni kısıtlamalar gelecektir. Bu da iş yerlerimizin yeniden kapanmasına neden olacaktır. İşyerlerimizin kapasiteleri belirlendi, bu sayıların üzerine çıkmadan hizmet vermeliler. İşyerlerinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalıyız. Müşteriler içeri alınırken HES kodları muhakkak sorgulanmalı. Ateş ölçümü yapılmalı. Eğer bu kurallara uyarsak ilimizin rengi maviye dönecektir ve hem esnaflarımız hem de halkımız açısından daha güvenli bir ortam oluşacaktır. Denetimlerimiz devam ediyor. Kurallara uyan esnaflarımıza, uyarıları dikkate alan halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Eken, denetimler çerçevesinde gittiği işyerlerinde çalışan kadınlara ve müşterilere çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!