STSO, KYS belgesini yeniledi

Güncelleme Tarihi:

STSO, KYS belgesini yeniledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2019 12:02

STSO, KYS belgesini yeniledi

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) TSE ISO 9001:2015 ISO Kalite Yönetim Sistemi (KYS) belgesini yeniledi.
Hafta başında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Denetçileri tarafından STSO’da yapılan tetkikler sonucunda, kalite standartları prosedürlerinde yer alan aşamaların yerine getirildiği ve hizmet politikasının kurumun her aşamasında uygulandığı belirlendi. Denetimlerde yapılan incelemelerde, tüm birimlerin ve alt yapının standartlara uygun şekilde düzenlendiği ve çalışmalarda kalite yönetim sisteminin yerleşik şekilde uygulandığı görüldü.
2006 yılında ISO Kalite Yönetim Sistemi’ne (KYS) dâhil olan STSO, yapılan denetimleri başarıyla tamamlayarak belgesini yenilemeye hak kazandı.
STSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, KYS belgesinin yenilenmesinin ardından tüm personele özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, STSO'nun kaliteli hizmet anlayışını sürdürdüğünü söyledi.
Eken, odalarının TOBB bünyesinde KYS belgesini ilk alan odalardan olduğuna dikkat çekerek, "Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak ticari hayatı kolaylaştıracak, üyelerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini arttıracak ve sürdürülebilir projeler geliştireceğiz. Şehrimizin gelişmesine katkı sağlarken, üyelerimizin yanında yer alacak ve en kaliteli hizmeti sumak için çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!