Sivasspor Başkanı Otyakmaz: "Net bir galibiyet aldık"

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor Başkanı Otyakmaz: Net bir galibiyet aldık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 17:41

Sivasspor Başkanı Otyakmaz: "Net bir galibiyet aldık"

Haberin Devamı

"Gekas'a güzel bir uğurlama yaparız"

TFF 1. Lig takımı Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyakmaz, 3-0 galip geldikleri Bandırmaspor maçını değerlendirirken şunları söyledi:
"Bir iki şutun haricinde pek pozisyon vermeden, net bir galibiyetle maçı aldık. Karşılaşmaya çok hızlı başladık. Hemen ilk dakikalarda golü bulunca bir rahatlık oldu. Rakip 10 kişi kalana kadar da net bir pozisyon bulamadı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonrada klasımız ortaya çıktı. Pek pozisyon vermeden, net bir galibiyetle maçı aldık. Son haftalarda da Bandırmaspor'un bir yükselişi vardı. İyi mücadele ettiler aslında. Bundan sonraki maçlarında sanki arzu ettikleri puanı alıp ligde kalabilecekler gibi geliyor. Taraftarımızı, takımımızı ve tüm şehrimizi tebrik ediyorum. Sahadaki taraftar açısından 10 bin barajını aşamamışsak bile gerçekten çok coşkulu, maçı isteyen, takıma katkıda bulunan bir taraftar kitlesi vardı. Onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum."
"GEKAS'A GÜZEL BİR UĞURLAMA YAPARIZ"
Başkan Otyakmaz, yaklaşık 2 ay önce oynanan Şanlıurfaspor maçında çapraz bağlarının kopması nedeniyle sezonu kapattığı belirtilen Yunanlı golcü Theofanis Gekas'ın yeniden sahalara dönmesi konusunda da şu bilgileri verdi:
"Kendi ülkesine gitti ve iyi bir tedavi süreci geçirdi. Güçlü de bir fiziği var. Bu maçta 10 dakikalık bir performans bulabildi. Bakalım bundan sonra da şartlar uygun olursa, yani burada oynayacağımız Malatyaspor maçı şampiyon olacağımız bir karşılaşma olursa, ona güzel bir uğurlama yaparız."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Başkan Otyakmaz açıklama
-Gekas ile ilgili sözleri

HABER-KAMERA:HÜSNÜ ÜMİT AVCI/SİVAS, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!