Sivas Şehit Aileleri Derneği'nde görev değişimi

Güncelleme Tarihi:

Sivas Şehit Aileleri Derneğinde görev değişimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2021 16:06

Sivas Şehit Aileleri Derneği'nde görev değişimi

Haberin Devamı

Ayşe Mine EĞÜZ/SİVAS, (DHA) - SİVAS Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği genel kurulunda yapılan seçim ile Fatih Deveci başkanlık görevini Mustafa Hızal'dan devraldı.
Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10 Mart tarihinde Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği genel kurul toplantısı ile yeni başkanını seçti. Başkanlığa seçilen Fatih Deveci, şehit aileleri, gaziler ve yakınlarının yanlarında en iyi şekilde duracağını söyledi.
Basın açıklamasında bulunan Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Deveci, "Derneğimizin 10 Mart 2021 tarihinde yapmış olduğu olağan genel kurul seçiminde eski başkanımız Mustafa Hızal ile birlikte başkanlığa aday olduk. Bu seçim sonucunda da ailelerimiz bu göreve beni layık gördü. Daha önce de zaten ailelerimiz ile bir arada çalışıyorduk. Bir şehit kardeşi olarak ailelerin duygu ve düşüncelerini çok iyi anlıyorum. Onları anladığım için, onlara hizmet edebilmek amacıyla başkanlığa talip oldum. Bu göreve kendi isteğim ve rızamla geldim. Sabah akşam demeden onların dertleri ile dertlenip onların sorunlarını çözebilmek için çalışacağım. Eski başkanımız Mustafa Hızal yaklaşık 20 yıl bu derneğe ve ailelerimize hizmet etti, kendisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugün basın açıklamasını birlikte yapacaktık fakat ailesinde oluşan sağlık sorunundan dolayı kendisi il dışına çıktı. Siz basın mensupları sayesinde  kendisine buradan teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.  

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!