Kaymakam, çocuklarla kartopu oynadı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam, çocuklarla kartopu oynadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2021 17:21

Kaymakam, çocuklarla kartopu oynadı

Haberin Devamı

Yasin KIRAS/ZARA (Sivas), (DHA) - SİVAS'ın Zara ilçesi Kaymakamı Mehmet Sayın, mahalle arasında kartopu oynayan çocuklara eşlik etti. 
Zara Kaymakam Mehmet Sayın, mesaisine başlamak üzere ilçe hükümet konağına gittiği sırada çocukların kar topu oynadıklarını gördü. Yanlarına giden Kaymakam Sayın, çocukların kar topu savaşlarına ortak oldu. Çocuklar ile bir süre karda oynayan Sayın, daha sonra onlara çeşitli oyuncaklar hediye etti ve birlikte fotoğraf çektirdi.
Güne küçük bir sürprizle başladığını dile getiren Zara Kaymakamı Mehmet Sayın, "İlçe merkezinde aracımla kaymakamlık binasına hareket ederken çocukların mahalle arasında kar topu oynadıklarını gördüm. Mesaime ufak bir ara vererek onların bu heyecanına ortak oldum. Malum pandemi döneminde okullarımız kapandı ve öğrencilerimize hasret kaldık. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin gözlerindeki ışık bizlere de ilham kaynağı oluyor. Çocuklarımızın kalplerine dokunmak istedik. Onlarla kar topu savaşı yaptık. İnşallah aşılamanın bitmesiyle birlikte de bu hasret son bulacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!